Ποιοί Είμαστε

Το Porta24

Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία σε όλο το φάσμα της παραγωγής και εμπορίας εσωτερικών πορτών και πορτών ασφαλείας. Ανταποκρινόμενοι στις αγοραστικές ανάγκες της εποχής μας, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος, λειτουργικού και τακτικά ανανεώσιμου  στο οποίο ο ενδιαφερόμενος θα έχει την άνεση, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμεί, να προχωρήσει στην σωστή επιλογή από μια ευρεία γκάμα προσφερόμενων προιόντων που θα καλύπτουν, είτε τον αγορά πόρτας για τον νέο του χώρο είτε την ανακαίνισή του. Όλες οι εικονιζόμενες πόρτες ανταποκρίνονται στις τεχνικές προδιαγραφές που παρουσιάζονται, και συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Είναι επιλεγμένα προιόντα ελληνικής παραγωγής. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα, με ασφαλή συσκευασία που θα εξασφαλίσει την σωστή παράδοση των προιόντων της επιλογής σας.

Top Quality

O σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε, οι επιλεγμένες και δοκιμασμένες πρώτες, αλλά και βοηθητικές ύλες, μεγάλων Ευρωπαικών εργοστασίων, η υιοθέτηση και χρήση νέων επιφανειών laminate αλλά και βαφών ιδιαίτερης αισθητικής καθώς και η διαρκής προσήλωση όλης της «παραγωγικής αλυσίδας» στην λεπτομέρεια  και στο φινίρισμα των τελικών προιόντων, προσφέρουν υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Εξειδίκευση

Η μεγάλη και πολυετής εμπειρία μας στην παραγωγή και διάθεση εσωτερικών πορτών και πορτών ασφαλείας, όλων των τύπων που ταιριάζουν στο σύγχρονο ελληνικό σπίτι, η παρακολούθηση των Ευρωπαικών τάσεων και η προσαρμογή τους στις ανάγκες του Ελληνα αγοραστή, συνοψίζουν την εξειδίκευσή μας. Το PORTA 24 δεν είναι ένα site «γενικού χαρακτήρα», αλλά  αφιερωμένο αποκλειστικά στις πόρτες.

Συνέπεια

Η λεπτομερής περιγραφή των προιόντων, ο ποιοτικός έλεγχος στην διάρκεια αλλά και στην ολοκλήρωση της καθεμίας, ειδικής, παραγγελίας σε συνδυασμό με την άρτια συσκευασία τους και την έγκαιρη ολοκλήρωση και παράδοσή της χαρακτηρίζουν τον τρόπο δουλειάς μας.

error: PORTA24